Атестація педагогічних працівників

Атестація педагогічних працівників — це система заходів, спрямованих на всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюються кваліфікаційна категорія, педагогічне звання. Значення атестації педагогічних працівників величезне. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність педагога до поповнення свого досвіду, допомагає визначити кращих педпрацівників. 26 березня в Професійно-технічному училищі відбулася атестація педагогічних працівників. Атестаційна комісія на чолі з головою атестаційної комісії, директором училища Цвірінько Романом Степановичем, провела засідання на якому розглядали роботу восьми педагогів за 5-ти річний атестаційний період.З упевненістю можна стверджувати, що атестація — це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація його найкращих професійних умінь.Вітаємо наших колег, які вже пройшли цей важливий для себе етап:

майстра виробничого навчання Дубець Марію Георгіївну

майстра виробничого навчання Скорейко Анастасію Василівну викладача спецдисциплін Савраневську Фаїну Олександрівну керівника гуртка Лялюк Інну Василівну

Вітаємо також педагогів, які отримали клопотання на наступний вищий рівень до атестаційної комісії Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації і бажаємо успішно завершити свою атестацію:

викладача української мови – Дяконович Ганну Миронівну

викладача хімії та біології – Малик Наталію Тимофіївну

викладача спецдисциплін – Прокопюк Тетяну Авреліївну

практичного психолога – Ільїну Людмилу Іллівну

Атестація педпрацівників ПТУ №8 2021

📌🌍Продовжуємо масштабувати коло роботодавців та вивчати нові пропозиції.Відбулася зустріч адміністрації закладу з Людмилою КУЛІНСЬКОЮ, менеджером по персоналу Cino Organizations. Meрежа Rixos Hotels, Titanic,..Nirvana – Туреччина🇹🇷.Отримали пропозицію для здобувачів освіти та випускників закладу про проходження практики, стажування та працевлаштування.

11 жовтня 2023 року відбулася зустріч адміністрації закладу та здобувачів освіти з директором компанії ANIMAX HOLDING LLC, засновником компанії STAFFORENT Ltd – Максимом КОМАРОВИМ.Йшлося про пропозицію для здобувачів освіти, а саме – проходження практики, стажування та працевлаштування в кращих готелях Болгарії.

У кожного педагогічного працівника професійна кар’єра ґрунтується на професійному й особистісному зростанні, безперервній самоосвіті і самовдосконаленні. Успішне просування педагога в освітній діяльності пов’язане з наполегливою працею, досягненням реальних результатів у навчально-виробничій роботі, суспільним визнанням, заслуженими нагородами, пошаною вихованців. Сьогодні, 24 березня, у закладі відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії. 11 педагогічних працівниць закладу різних категорій (викладачі, […]

22 березня 2023 року в Професійно-технічному училищі відбулася зустріч з представниками закладів ресторанного господарства : ПІКАНТІКО та ЧЕБОНТА. (pikantiko.cv chebonta_cv ) Тема зустрічі: Співпраця, надання місць здобувачам освіти для проходження виробничої практики та можливості працевлаштування. Центр професійної кар’єри закладу продовжує розширювати коло партнерів.