30 РОКІВ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

30 років тому нездійснена мрія багатьох поколінь втілилася в життя: Ми стали вільною та незалежною Україною!

Здавна українці боронили свої свободи та права, повсякчас стикаючись із зовнішнім опором та внутрішніми незгодами. У боротьбі народилася i загартувалася єдина нація сміливих та щирих людей, що живе у прекрасній країні!

З національним святом українського народу –

Днем незалежності – ми щиро вас вітаємо!

Добробуту, щастя, радості, натхнення,

Добра, здоров’я й злагоди бажаємо.

Нехай це свято вам наснаги додає,

В майбутнє краще доля стежку прокладе.

📌🌍Продовжуємо масштабувати коло роботодавців та вивчати нові пропозиції.Відбулася зустріч адміністрації закладу з Людмилою КУЛІНСЬКОЮ, менеджером по персоналу Cino Organizations. Meрежа Rixos Hotels, Titanic,..Nirvana – Туреччина🇹🇷.Отримали пропозицію для здобувачів освіти та випускників закладу про проходження практики, стажування та працевлаштування.

11 жовтня 2023 року відбулася зустріч адміністрації закладу та здобувачів освіти з директором компанії ANIMAX HOLDING LLC, засновником компанії STAFFORENT Ltd – Максимом КОМАРОВИМ.Йшлося про пропозицію для здобувачів освіти, а саме – проходження практики, стажування та працевлаштування в кращих готелях Болгарії.

У кожного педагогічного працівника професійна кар’єра ґрунтується на професійному й особистісному зростанні, безперервній самоосвіті і самовдосконаленні. Успішне просування педагога в освітній діяльності пов’язане з наполегливою працею, досягненням реальних результатів у навчально-виробничій роботі, суспільним визнанням, заслуженими нагородами, пошаною вихованців. Сьогодні, 24 березня, у закладі відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії. 11 педагогічних працівниць закладу різних категорій (викладачі, […]

22 березня 2023 року в Професійно-технічному училищі відбулася зустріч з представниками закладів ресторанного господарства : ПІКАНТІКО та ЧЕБОНТА. (pikantiko.cv chebonta_cv ) Тема зустрічі: Співпраця, надання місць здобувачам освіти для проходження виробничої практики та можливості працевлаштування. Центр професійної кар’єри закладу продовжує розширювати коло партнерів.