Професійно-технічне училище №8 м. Чернівці
запрошує на навчання за такими спеціальностями

На базі 9 класів

№ П.П. Назва професій Тривалiсть
1

Кравець

3 роки
2

Кухар, кондитер

3 роки
3

Кухар, офіціант

3 роки

На базі 11 класів

№ П.П. Назва професій Тривалiсть
1

Кравець

1,5 роки
2

Агент з організації туризму, адміністратор

1,5 роки
3

Офіціант, бармен

1,5 роки
4

Кухар, кондитер

1,5 роки

Підвищення кваліфікації, перепідготовка та інше

№ П.П. Назва професій Тривалiсть Вартість Вид професійної підготовки
1 Кухар 3 міс Підвищення кваліфікації працівників

Прийом до державного навчального закладу Професійно-технічне училище №8 здійснюється для здобуття професій за освітньо-кваліфікаційним рівнем: кваліфікований робітник.

Професії

Код ДК

7433

Термін навчання

1,5 роки

Форма навчання

денна

Кравець

Кравець – це провідна професія у виробництві одягу, фахівці цієї спеціальності – люди творчі, креативні, які знають сучасні напрямки моди,
особливості художнього оформлення виробів та володіють технологією виготовлення одягу Справжній кравець завжди може допомогти вибрати свій
стиль, свою модель і дати корисну пораду.

Професія кравця є однією з найдавніших, але і в наш час вона залишається сучасною та потрібною людям. Як би не змінювалось життя,
бажання бути привабливою і модно одягненою не покидає жінок ніколи. Кравець у наш час є технічно грамотним фахівцем, що вміє самостійно
вирішувати поставлені виробництвом завдання. Кравець – це професія для тих, хто вміє хобі перетворити на джерело заробітку. Професія кравець передбачає кілька напрямків ведення діяльності. У послугах таких фахівців потребують ательє, майстерні по ремонту одягу, підприємства швейної промисловості та приватні компанії.

Код ДК

4221, 4222

Термін навчання

1,5 роки

Форма навчання

денна

Агент з організації туризму, адміністратор

Агент з організації туризму – це фахівець, який для Вас складе сценарій казкової подорожі неймовірними чудесами світу. Агент з організації туризму відкриє таємниці історичних події різних місцевостей; познайомить з традиціями різних народів та національностей; представить можливість побачити на власні очі всю красу та неймовірні краєвиди нашого світу, які захоплюють дух; відкриє таємниці найстародавніших та сучасних архітектурних пам’яток. Він може прокласти шлях для початку подорожі по всьому світу чудес не тільки для себе, а й для всіх бажаючих побувати в казці.

Якщо ти хочеш стати творцем казкових подорожей, проникнути душею й тілом скрізь часи та традиції цього світу, відчути кожен подих та кожну мить зародження нової історії та дати можливість всім бажаючим розділити та розширити світогляд на чудеса нашої планети, тоді ця професія саме для тебе!

АДМІНІСТРАТОР– забезпечує роботу з ефективного та культурного обслуговування відвідувачів, створює для них комфортні умови, консультує з питань наявних послуг, також грамотно організовує діяльність всієї організації, колективу, веде переговори з партнерами.
На сьогоднішній день професія АДМІНІСТРАТОР потрібна у всіх сферах: в закладах харчування, сфери торгівлі, готельно-туристичного та побутового обслуговування, тощо. Це престижна, актуальна та високооплачувана професія !

Код ДК

5123, 5123

Термін навчання

1,5 роки

Форма навчання

денна

Офіціант, бармен

Офіціант – це господар залу, він організовує зал до прийому відвідувачів, досконало володіє прийомами обслуговування, вміє накривати і сервірувати столи. Насамперед вміє делікатно спілкуватися з клієнтами, має бути психологом, вміє залагодити конфлікти.

Бармен – це справжній маг. Він готує чудодійні коктейлі, показує барвисті вистави і за лічені секунди перетворює наше життя у свято. Гарний бармен – психолог або навіть психоаналітик: він повинен уміти слухати й чути, спілкуватися, відчувати людину.

Код ДК

5122,7412

Термін навчання

1,5 роки

Форма навчання

Форма навчання

Кухар, кондитер

Кухар – це фахівець з приготування  їжі,  творча та цікава особистість, людина яка любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові мікси і смаки, а з самих звичних продуктів приготує справжній шедевр, що доставить радість та насолоду.

Кондитер— це фахівець з приготування кондитерських виробів,  професіонал, що вміє створювати  шедеври, перед якими не встоїть жоден ласун. Більша частина робіт виконується вручну за допомогою спеціальних інструментів, що перетворює професію кондитера на мистецтво.

Код ДК

7433

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

денна

Кравець

Кравець – це провідна професія у виробництві одягу, фахівці цієї спеціальності – люди творчі, креативні, які знають сучасні напрямки моди,
особливості художнього оформлення виробів та володіють технологією виготовлення одягу Справжній кравець завжди може допомогти вибрати свій
стиль, свою модель і дати корисну пораду.

Професія кравця є однією з найдавніших, але і в наш час вона залишається сучасною та потрібною людям. Як би не змінювалось життя,
бажання бути привабливою і модно одягненою не покидає жінок ніколи. Кравець у наш час є технічно грамотним фахівцем, що вміє самостійно
вирішувати поставлені виробництвом завдання. Кравець – це професія для тих, хто вміє хобі перетворити на джерело заробітку. Професія кравець передбачає кілька напрямків ведення діяльності. У послугах таких фахівців потребують ательє, майстерні по ремонту одягу, підприємства швейної промисловості та приватні компанії.

Код ДК

5122, 7412

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

денна

Кухар, кондитер

Кухар – це фахівець з приготування  їжі,  творча та цікава особистість, людина яка любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові мікси і смаки, а з самих звичних продуктів приготує справжній шедевр, що доставить радість та насолоду.

Окрім того, хочемо звернути увагу абітурієнтів, що наш заклад обраний пілотним в межах Програми «EU4Skills: кращі навички для сучасної України», основна мета якої – сприяти впровадженню реформи профтехосвіти в Україні. Що це означає для наших учнів: що саме на базі нашого закладу будуть впроваджуватися нові технології та освітні програми, створюватимуться нові можливості для навчання, покращуватиметься матеріально-технічна база закладу. Зокрема, вже у 2021-2022 навчальному році буде запущено оновлену освітню програму за спеціальністю «кухар», над розробкою і впровадженням якої працюють провідні іноземні експерти.

 

Кондитер— це фахівець з приготування кондитерських виробів,  професіонал, що вміє створювати  шедеври, перед якими не встоїть жоден ласун. Більша частина робіт виконується вручну за допомогою спеціальних інструментів, що перетворює професію кондитера на мистецтво.

Код ДК

5122, 5123

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

денна

Кухар, офіціант

Кухар – це фахівець з приготування  їжі,  творча та цікава особистість, людина яка любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові мікси і смаки, а з самих звичних продуктів приготує справжній шедевр, що доставить радість та насолоду.

Офіціант – це господар залу, він організовує зал до прийому відвідувачів, досконало володіє прийомами обслуговування, вміє накривати і сервірувати столи. Насамперед вміє делікатно спілкуватися з клієнтами, має бути психологом, вміє залагодити конфлікти.

Кравець на базі 11 класів

Код ДК

7433

Термін навчання

1,5 роки

Форма навчання

денна

Кравець

Кравець – це провідна професія у виробництві одягу, фахівці цієї спеціальності – люди творчі, креативні, які знають сучасні напрямки моди,
особливості художнього оформлення виробів та володіють технологією виготовлення одягу Справжній кравець завжди може допомогти вибрати свій
стиль, свою модель і дати корисну пораду.

Професія кравця є однією з найдавніших, але і в наш час вона залишається сучасною та потрібною людям. Як би не змінювалось життя,
бажання бути привабливою і модно одягненою не покидає жінок ніколи. Кравець у наш час є технічно грамотним фахівцем, що вміє самостійно
вирішувати поставлені виробництвом завдання. Кравець – це професія для тих, хто вміє хобі перетворити на джерело заробітку. Професія кравець передбачає кілька напрямків ведення діяльності. У послугах таких фахівців потребують ательє, майстерні по ремонту одягу, підприємства швейної промисловості та приватні компанії.

Правила прийому Документи до вступу

Агент з організації туризму, адміністратор на базі 11 класів

Код ДК

4221, 4222

Термін навчання

1,5 роки

Форма навчання

денна

Агент з організації туризму, адміністратор

Агент з організації туризму – це фахівець, який для Вас складе сценарій казкової подорожі неймовірними чудесами світу. Агент з організації туризму відкриє таємниці історичних події різних місцевостей; познайомить з традиціями різних народів та національностей; представить можливість побачити на власні очі всю красу та неймовірні краєвиди нашого світу, які захоплюють дух; відкриє таємниці найстародавніших та сучасних архітектурних пам’яток. Він може прокласти шлях для початку подорожі по всьому світу чудес не тільки для себе, а й для всіх бажаючих побувати в казці.

Якщо ти хочеш стати творцем казкових подорожей, проникнути душею й тілом скрізь часи та традиції цього світу, відчути кожен подих та кожну мить зародження нової історії та дати можливість всім бажаючим розділити та розширити світогляд на чудеса нашої планети, тоді ця професія саме для тебе!

АДМІНІСТРАТОР– забезпечує роботу з ефективного та культурного обслуговування відвідувачів, створює для них комфортні умови, консультує з питань наявних послуг, також грамотно організовує діяльність всієї організації, колективу, веде переговори з партнерами.
На сьогоднішній день професія АДМІНІСТРАТОР потрібна у всіх сферах: в закладах харчування, сфери торгівлі, готельно-туристичного та побутового обслуговування, тощо. Це престижна, актуальна та високооплачувана професія !

Правила прийому Документи до вступу

Офіціант, бармен на базі 11 класів

Код ДК

5123, 5123

Термін навчання

1,5 роки

Форма навчання

денна

Офіціант, бармен

Офіціант – це господар залу, він організовує зал до прийому відвідувачів, досконало володіє прийомами обслуговування, вміє накривати і сервірувати столи. Насамперед вміє делікатно спілкуватися з клієнтами, має бути психологом, вміє залагодити конфлікти.

Бармен – це справжній маг. Він готує чудодійні коктейлі, показує барвисті вистави і за лічені секунди перетворює наше життя у свято. Гарний бармен – психолог або навіть психоаналітик: він повинен уміти слухати й чути, спілкуватися, відчувати людину.

Правила прийому Документи до вступу

Кухар, кондитер на базі 11 класів

Код ДК

5122,7412

Термін навчання

1,5 роки

Форма навчання

Форма навчання

Кухар, кондитер

Кухар – це фахівець з приготування  їжі,  творча та цікава особистість, людина яка любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові мікси і смаки, а з самих звичних продуктів приготує справжній шедевр, що доставить радість та насолоду.

Кондитер— це фахівець з приготування кондитерських виробів,  професіонал, що вміє створювати  шедеври, перед якими не встоїть жоден ласун. Більша частина робіт виконується вручну за допомогою спеціальних інструментів, що перетворює професію кондитера на мистецтво.

Правила прийому Документи до вступу

Кравець на базі 9 класів

Код ДК

7433

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

денна

Кравець

Кравець – це провідна професія у виробництві одягу, фахівці цієї спеціальності – люди творчі, креативні, які знають сучасні напрямки моди,
особливості художнього оформлення виробів та володіють технологією виготовлення одягу Справжній кравець завжди може допомогти вибрати свій
стиль, свою модель і дати корисну пораду.

Професія кравця є однією з найдавніших, але і в наш час вона залишається сучасною та потрібною людям. Як би не змінювалось життя,
бажання бути привабливою і модно одягненою не покидає жінок ніколи. Кравець у наш час є технічно грамотним фахівцем, що вміє самостійно
вирішувати поставлені виробництвом завдання. Кравець – це професія для тих, хто вміє хобі перетворити на джерело заробітку. Професія кравець передбачає кілька напрямків ведення діяльності. У послугах таких фахівців потребують ательє, майстерні по ремонту одягу, підприємства швейної промисловості та приватні компанії.

Правила прийому Документи до вступу

Кухар, кондитер на базі 9 класів

Код ДК

5122, 7412

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

денна

Кухар, кондитер

Кухар – це фахівець з приготування  їжі,  творча та цікава особистість, людина яка любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові мікси і смаки, а з самих звичних продуктів приготує справжній шедевр, що доставить радість та насолоду.

Окрім того, хочемо звернути увагу абітурієнтів, що наш заклад обраний пілотним в межах Програми «EU4Skills: кращі навички для сучасної України», основна мета якої – сприяти впровадженню реформи профтехосвіти в Україні. Що це означає для наших учнів: що саме на базі нашого закладу будуть впроваджуватися нові технології та освітні програми, створюватимуться нові можливості для навчання, покращуватиметься матеріально-технічна база закладу. Зокрема, вже у 2021-2022 навчальному році буде запущено оновлену освітню програму за спеціальністю «кухар», над розробкою і впровадженням якої працюють провідні іноземні експерти.

 

Кондитер— це фахівець з приготування кондитерських виробів,  професіонал, що вміє створювати  шедеври, перед якими не встоїть жоден ласун. Більша частина робіт виконується вручну за допомогою спеціальних інструментів, що перетворює професію кондитера на мистецтво.

Правила прийому Документи до вступу

Кухар, офіціант на базі 9 класів

Код ДК

5122, 5123

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

денна

Кухар, офіціант

Кухар – це фахівець з приготування  їжі,  творча та цікава особистість, людина яка любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові мікси і смаки, а з самих звичних продуктів приготує справжній шедевр, що доставить радість та насолоду.

Офіціант – це господар залу, він організовує зал до прийому відвідувачів, досконало володіє прийомами обслуговування, вміє накривати і сервірувати столи. Насамперед вміє делікатно спілкуватися з клієнтами, має бути психологом, вміє залагодити конфлікти.

Правила прийому Документи до вступу